Les nostres instal路lacions
al Vendrell i a Creixell

Els nostres serveis,
cobertura integral per
agilitzar el tr脿mit.

En cas de defunci贸 ens encarreguem de totes les gestions a realitzar i us acompanyem en aquests moments delicats adaptant-nos a les necessitats de cada fam铆lia amb un servei funerari integral, gr脿cies a les instal路lacions amb les que comptem avui dia.

En cas de voler optar per la incineraci贸 disposem d鈥檜n crematori propi dins del mateix edifici amb un espai d鈥檃comiadament, tamb茅 ens encarreguem de totes les gestions i de lliurar-vos les cendres dins de l鈥檜rna escollida amb la documentaci贸 acreditativa.

Les nostres instal路lacions
al Vendrell i a Creixell

El nostre centre de Creixell compta amb dues acollidores sales de vetlla, dissenyades amb tota la cura i atenci贸 necess脿ria perqu猫 tu, els teus familiars i amics pugueu vetllar el vostre 茅sser estimat de manera c貌moda i respectuosa. Les fotos s贸n diferents, ja em dieu per on voleu que us les faci arribar o us penjo un screen igual que aquest.

El nostre centre del Vendrell compta amb una gran sala de cerim貌nies, crematori propi, zona de cafeteria, zones ajardinades i set 脿mplies i acollidores sales de vetlla, dissenyades amb tota la cura i l'atenci贸 necess脿ria perqu猫 tu, els teus familiars i amics pugueu vetllar el vostre 茅sser estimat de manera c貌moda i respectuosa.

Sobre nosaltres

A m茅s de les nostres instal路lacions de primer nivell, comptem amb un equip de professionals altament capacitats que estaran a la teva disposici贸 per brindar-te tot el suport i l’assist猫ncia que necessitis.

A Funeraria Selva entenem que cada comiat 茅s 煤nic i personal, per la qual cosa ens esforcem a adaptar-nos a les teves necessitats individuals i garantir que cada detall estigui cuidat amb cura.

On vols anar ara?

Que fer en cas de defunci贸?
Tot el que has de saber.

M茅s informaci贸 ->

Les nostres instal路lacions, al Vendrell i a Creixell.

Veure instal路lacions ->

Contacta amb nosaltres sense comprom铆s les 24h del dia.

Contactar ->