Les nostres instal·lacions
al Vendrell i a Creixell

Les nostres instal·lacions,
al Vendrell i a Creixell.

El nostre centre del Vendrell compta amb una magnífica sala de cerimònies, a més de disposar del nostre propi crematori. A més, podràs trobar zona de cafeteria, zones ajardinades i set àmplies i acollidores sales de vetlla, dissenyades amb tota la cura i l’atenció necessària perquè tu, els teus familiars i amics puguin vetllar el vostre ésser estimat de manera còmoda i respectuosa.

Ja sigui que ens visitis per una cerimònia, un servei de vetlla o qualsevol altre esdeveniment commemoratiu, el nostre ampli estacionament et brindarà la comoditat i l’accessibilitat que mereixes.

Les nostres instal·lacions
al Vendrell i a Creixell

El nostre centre del Vendrell compta amb una gran sala de cerimònies, crematori propi, zona de cafeteria, zones ajardinades i set àmplies i acollidores sales de vetlla, dissenyades amb tota la cura i l'atenció necessària perquè tu, els teus familiars i amics pugueu vetllar el vostre ésser estimat de manera còmoda i respectuosa.

El nostre centre de Creixell compta amb dues acollidores sales de vetlla, dissenyades amb tota la cura i atenció necessària perquè tu, els teus familiars i amics pugueu vetllar el vostre ésser estimat de manera còmoda i respectuosa. Les fotos són diferents, ja em dieu per on voleu que us les faci arribar o us penjo un screen igual que aquest.

Sobre nosaltres

A més de les nostres instal·lacions de primer nivell, comptem amb un equip de professionals altament capacitats que estaran a la teva disposició per brindar-te tot el suport i l’assistència que necessitis.

A Funeraria Selva entenem que cada comiat és únic i personal, per la qual cosa ens esforcem a adaptar-nos a les teves necessitats individuals i garantir que cada detall estigui cuidat amb cura.

On vols anar ara?

Que fer en cas de defunció?
Tot el que has de saber.

Contacta’ns ->

Les nostres instal·lacions, al Vendrell i a Creixell.

Veure instal·lacions ->

Contacta amb nosaltres sense compromís les 24h del dia.

Contactar ->