Què fer en cas de defunció?
Tot el que necessites saber

Què fer en cas de defunció?
Tot el que cal saber.

En moments de p√®rdua, √©s fonamental comptar amb informaci√≥ clara i precisa sobre els passos que cal seguir despr√©s de la mort d’un √©sser estimat. Obtenir un certificat de defunci√≥ em√®s per un expert √©s el primer pas necessari per iniciar els tr√†mits corresponents.

Un cop hagueu obtingut el certificat de defunci√≥, podreu avan√ßar en els passos seg√ľents, comptant amb l’assist√®ncia d’una funer√†ria de confian√ßa.

Preguntes freq√ľents

En cas de defunció ens encarreguem de totes les gestions a realitzar i us acompanyem en aquests moments delicats adaptant-nos a les necessitats de cada família amb un servei funerari integral, gràcies a les instal·lacions amb les que comptem avui dia.

Per poder començar a realitzar tots els tràmits serà necessari que us poseu en contacte amb nosaltres per via telèfonica i prepareu:

  • DNI del difunt/a
  • DNI de la persona que realitzar√† els tr√†mits
  • Certificat m√®dic de defunci√≥ oficial
  • En el cas de tindre companyia d‚Äôasseguran√ßa de defunci√≥, p√≤lissa o √ļltim rebut.
  • Roba amb la que es desitgi vestir el difunt/a.
  • Si s‚Äôha d‚Äôenterrar, el t√≠tol del n√≠nxol on es vol realitzar

Una defunció suposa haver de fer unes gestions administratives legals posteriors. Dependrà de la situació personal i patrimonial que tingués el difunt: estat civil; si havia atorgat o no testament; si tenia assegurança de vida; si el cònjuge o fills tenen dret a una pensió; tipologia de l’herència…
Les gestions les podeu fer vosaltres o les podeu encarregar a un professional. En qualsevol cas, per iniciar els tràmits, haureu de disposar del Certificat Literal de Defunció, emès pel Registre Civil o Jutjat de pau del lloc de la defunció.

Tens més dubtes?
Truca’ns i els resoldrem
sense compromís .

On vols anar ara?

Els nostres serveis, cobertura integral perque et despreocupis.

Contacta’ns->

Les nostres instal·lacions, al Vendrell i a Creixell.

Veure instal·lacions ->

Contacta amb nosaltres sense compromís les 24h del dia.

Contactar ->