Què fer en cas de defunció?
Tot el que necessites saber

Què fer en cas de defunció?
Tot el que cal saber.

En moments de pèrdua, és fonamental comptar amb informació clara i precisa sobre els passos que cal seguir després de la mort d’un ésser estimat. Obtenir un certificat de defunció emès per un expert és el primer pas necessari per iniciar els tràmits corresponents.

Un cop hagueu obtingut el certificat de defunció, podreu avançar en els passos següents, comptant amb l’assistència d’una funerària de confiança.

Preguntes freqüents

En cas de defunció ens encarreguem de totes les gestions a realitzar i us acompanyem en aquests moments delicats adaptant-nos a les necessitats de cada família amb un servei funerari integral, gràcies a les instal·lacions amb les que comptem avui dia.

Per poder començar a realitzar tots els tràmits serà necessari que us poseu en contacte amb nosaltres per via telèfonica i prepareu:

  • DNI del difunt/a
  • DNI de la persona que realitzarà els tràmits
  • Certificat mèdic de defunció oficial
  • En el cas de tindre companyia d’assegurança de defunció, pòlissa o últim rebut.
  • Roba amb la que es desitgi vestir el difunt/a.
  • Si s’ha d’enterrar, el títol del nínxol on es vol realitzar

Una defunció suposa haver de fer unes gestions administratives legals posteriors. Dependrà de la situació personal i patrimonial que tingués el difunt: estat civil; si havia atorgat o no testament; si tenia assegurança de vida; si el cònjuge o fills tenen dret a una pensió; tipologia de l’herència…
Les gestions les podeu fer vosaltres o les podeu encarregar a un professional. En qualsevol cas, per iniciar els tràmits, haureu de disposar del Certificat Literal de Defunció, emès pel Registre Civil o Jutjat de pau del lloc de la defunció.

Tens més dubtes?
Truca’ns i els resoldrem
sense compromís .

On vols anar ara?

Els nostres serveis, cobertura integral perque et despreocupis.

Contacta’ns->

Les nostres instal·lacions, al Vendrell i a Creixell.

Veure instal·lacions ->

Contacta amb nosaltres sense compromís les 24h del dia.

Contactar ->